Több mint harmincezer Big Macet evett meg 50 év alatt a férfi: ezt tette az egészségével

Donald Gorske gyorsétterem gyorskaja Big Mac
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Donald Gorske 1972-ben evett először Big Macet, és annyira ízlett neki, hogy elhatározta, élete minden napján ilyent fog enni. Mostanra több mint 32.000 Big Macet fogyasztott el, ezzel pedig valószínűleg világcsúcs tartó. A férfi a Guinness World Records Youtube-csatornán mutatkozott be.

A legdurvább időszakában Donald napi kilenc Big Mac szendvicset evett meg, mára ezt kettőre redukálta. A fiai számolják, hogy éppen mennyi szendvicsnél tart. Gorske úgy tervezi, hogy addig eszik Big Macet, ameddig fogai vannak, és el tudja rágni a burgert.

Több mint hamincezer Big Macet evett élete során az amerikai Don Gorske Forrás: Youtube/ USA TODAY NETWORK-Wisconsin

Joggal merül fel a kérdés, hogy hogyan szolgál ennyi gyorséttermi étel elfogyasztás után a férfi egészsége. Gorske vércukor- és koleszterinszintje meglepő módon alacsony, és nincsen olyan betegsége, ami a koleszterinszinttel hozható összefüggésbe. Hangsúlyozza, hogy a Big Macen kívül semmilyen más gyorséttermi ételt nem fogyaszt, sült krumplit sem kér soha a szendvics mellé. Ügyel arra is, hogy eleget mozogjon, több kilométeres sétákat tesz.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.