"Nem volt döntéshozatali jogom" - Megdöbbentő dolgokat árult el első gyermekével kapcsolatban Hódi Pamela

Forrás: TV2 -
anyaság Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ideig úgy tűnt, hogy Berki Krisztián és Hódi Pamela békében és egyetértésben nevelik lányukat, Natikát. Ám kiderült, hogy ez egyáltalán nincs így. Nemrég a kétgyermekes édesanya vallott arról az időszakról, amikor Berkivel közös lányuk megszületett.

Hódi Pamela nemrég megdöbbentő dolgokat árult el arról az időszakról, amikor megszületett első kislánya, Berki Natasa Zselyke. Mint kiderült, korábban erős nyomás nehezedett rá azzal kapcsolatban, hogy Nati mennyit szerepeljen a közönség előtt.

"Amikor megszületett Nati, 23 éves voltam. Úgy éreztem, hogy nem dönthetek egyedül dolgokban. Nekem az volt mondva, hogy most ez az életünk, ezt kell csinálni, mert ez lesz a jövőnk.

Sodródtam az árral, nem volt beleszólásom, nem volt döntéshozatali jogom. Én csak csináltam, amit mondtak.

De egy nő folyamatosan tanulja az anyaságot, folyamatosan tapasztalja mind lelkileg, mind eszmei értékben. El kellett, hogy jusson abba a korosztályra a gyerekem, amikor érti a külső tényezőket" - árulta el az RTL Klub műsorában Pamela.

Hódi Pamela megdöbbentő dolgokat árult el első gyermekével kapcsolatban Forrás: TV2

Közel négy éves volt Krisztiánnal közös kislányuk, amikor az édesanya azt mondta, hogy elég volt.

"Onnantól kezdve, hogy elkezdtem egyedül nevelni Natit, egyedül hozhattam döntéseket és akkor úgy döntöttem, hogy ennek vége. Leszoktattam magam arról, hogy a gyerekemet kommunikáljam. Rengeteg olyan dolog történt a lányommal a médiában, ami nem oda való volt. Tudatosultak bennem, hogy nem, ha ebben valaki nemet tud mondani, az én leszek" - zárta le Pamela.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.