Hódi Pamela beleállt azokba a hírességekbe, akik gyerekeiket mutogatják a neten

Forrás: Hódi Pamela/Instagram -
anyaság Hódi Pamela család Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamelát arról faggatták követői, mit gondol arról, hogy sok közszerepelő  napi szinten posztol tartalmakat a gyermekéről. A sztármami őszintén válaszolt a kérdésre, és senkit sem kímélt.

Hódi Pamela második kislánya születése óta sokkal kevesebbet foglalkozik közösségi oldalaival, és ideje nagy részét családjának szenteli. Pami - aki nemrégiben vesztett pert Berki Krisztián ellen- ezúttal élő adással jelentkezett, és válaszolt az egyik követője által feltett kérdésre: kifejtette, mi a véleménye arról, hogy az ismert szülők egy része rendszeresen mutogatja a neten gyermekét.

"Azért, mert mondjuk büszke. Minden nap, minden órában és minden másodpercben. Én is ezt érzem, de a napi 20 fotóból készült 1-2 db-ot megosztok a családtagjainkkal és a barátainkkal, de nem egy országgal.

Például, ha új szakaszba ér az élete, mondjuk járni kezd, elkezdi az ovit vagy a sulit, még egy karácsony együtt, egy újabb szülinap, na ezeket én is megosztom majd talán mindenkivel, mert van mondanivalója" – írja Pamela, majd folytatta.

"Sok a reklám az oldalán, és kell a köztes tartalom, és magáról nincs annyi szelfi, vagy nem jár annyi programon, akkor a legkönnyebb a gyerekről kirakni egy fotót, hisz róla van úgy is a fotótárban úgy tízezer fotó" – tette hozzá a posztban a sztármami, aki kiemelte, jó lenne, ha mindenki felfogná, attól, hogy valaki nem mutogatja a gyerekét, még szokott vele lenni, és jó szülő.

Hódi Pamela kényes témában fejtette ki véleményét. Forrás: Hódi Pamela/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.