Szűk körben, egy eldugott kis vidéki településen mondta ki egymásnak a boldogító igent Szabó Győző és Rezes Judit tegnap. A színészpár 18 együtt töltött év után kelt egybe.

Hivatalosan is összekötötte az életét Szabó Győző és Rezes Judit pénteken. A színszpár immáron 18 éve él párkapcsolatban, Győző hét évvel ezelőtt jegyezte el két gyermeke édesanyját.

"Hét éve jegyeztem el Juditot, de valahogy nem volt sürgős, hogy meglegyen az esküvő. Mindig akadt valami, ami közbejött. Tavalyelőtt például átköltöztünk egy csodás házba. Egyházi esküvő nem lesz, de szerintem idén nyáron már meglesz a lagzi, ám elképzelhető, hogy csak ősszel, vagy – ha esetleg nagyon összejön az élet – jövő tavasszal. A lényeg, hogy – magunkat ismerve – néhány hét alatt összehozzuk" - mondta korábban a színész.

Összeházasodott Szabó Győző és Rezes JuditForrás: Facebook / Rezes Judit

A Blikk információi szerint meghitt környezetben, a szűk család és barátok társaságában fogadtak egymásnak örök hűséget egy eldugott, romantikus magyarországi kistelepülésen.

Győző és Judit immáron házasokként két gyermeket nevelnek, nagyobbik fiúk, Misi 2010-ben jött a világra, kisebbik fiúk, Gáspár pedig 2019-ben látta meg a napvilágot.