Édesanyja nyomdokaiba lépett Heidi Klum lánya - így vonul a kifutón Leni - Videó

fotó Leni Klum lánya Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű modell, Heidi Klum 17 éves lánya, Leni Klum le sem tagadhatná, hogy édesanyja szépségét és tehetségét örökölte, amit a minap meg is mutatott a kifutón, amelyről a büszke édesanya videót is közzétett az Instagram-oldalán. 

Azon senki nem csodálkozhat, hogy a dögös és szexi, világhírű modell, Heidi Klum lánya, Leni Klum génjeinek köszönhetően hihetetlen szépséggel van megáldva. A gyönyörű tinédzser még csak 17 éves, de már most édesanyja nyomdokaiba lépett. Korábban már megjelent róla egy fotósorozat, amelyből több képet is megosztott a büszke édesanya.

A minap pedig Velencében lépett kifutóra az ifjú modell, ahol magabiztosan vonult a Dolce&Gabbana bemutatóján. Heidi készített is egy felvételt a lányáról, amelyből egyértelműen kiderül, hogy fényes karrier vár Lenire.

Anya és lánya a bemutató után közös képet is posztoltak, amelyen úgy festenek, mint két tojás, le sem tagadhatnák egymást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.