Szilvási Tibor, a Survivor civil törzsének versenyzője Dominikán tudta meg, hogy szeretett testvére elhunyt. A férfit nagyon megviselte a gyász, szíve haza húzta, de közben minden erejével igyekezett a játékra koncentrálni. 

Szilvási Tibor testvére nagyon hirtelen távozott el az élők sorából. Még mielőtt megérkezett a versenyző Dominikára, a férfi már kórházba került, s rá egy napra elhunyt. 

Szilvási Tibor Dominikán tudta meg, hogy testvére elhunyt.Forrás: RTL Klub

Sokkos állapotba kerültem, szünet nélkül sírtam. Lehetőséget kaptam, hogy beszéljek a szüleimmel, akik összetörtek a tragédia miatt. Édesanyám kérdezte, hogy a temetésre haza tudok-e menni, de mivel pár nappal a szörnyűség után volt a szertartás, az akkor aktuális vírushelyzet miatt esélyem sem volt időben hazatérni"

- nyilatkozta a Blikknek Szilvási Tibor, akit nagyon megviselt, hogy nem gyászolhat együtt szeretteivel. Szülei miatt is nagyon aggódott, két felnőtt gyermekét és unokahúgait kérte meg rá, hogy gondoskodjanak róluk, amíg haza nem ér. 

Nehéz időszak volt ez a számára: szíve hazahúzta, de az eszével a játékra próbált koncentrálni, ami hatalmas belső feszültséget szült és megnehezítette az amúgy sem könnyű játékot. Hazatérte után tudta igazán kisírni magát és a temetőben végső búcsút vett fivérétől.