Dráma: Dominikán tudta meg a Survivor sztárja, hogy elhunyt szeretett fivére

gyász haláleset Szilvási Tibor Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilvási Tibor, a Survivor civil törzsének versenyzője Dominikán tudta meg, hogy szeretett testvére elhunyt. A férfit nagyon megviselte a gyász, szíve haza húzta, de közben minden erejével igyekezett a játékra koncentrálni. 

Szilvási Tibor testvére nagyon hirtelen távozott el az élők sorából. Még mielőtt megérkezett a versenyző Dominikára, a férfi már kórházba került, s rá egy napra elhunyt.

Szilvási Tibor Dominikán tudta meg, hogy testvére elhunyt. Forrás: RTL Klub

- nyilatkozta a Blikknek Szilvási Tibor, akit nagyon megviselt, hogy nem gyászolhat együtt szeretteivel. Szülei miatt is nagyon aggódott, két felnőtt gyermekét és unokahúgait kérte meg rá, hogy gondoskodjanak róluk, amíg haza nem ér.

Nehéz időszak volt ez a számára: szíve hazahúzta, de az eszével a játékra próbált koncentrálni, ami hatalmas belső feszültséget szült és megnehezítette az amúgy sem könnyű játékot. Hazatérte után tudta igazán kisírni magát és a temetőben végső búcsút vett fivérétől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.