Heti holdnaptár (szeptember 6-12.): mindannyiunk életében történnek pozitív változások

Forrás: Shutterstock -
asztrológia holdnaptár Hold
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétfői nap aktív, de összességében elcsendesülést jelez, hisz kedd hajnalban érkezik az Újhold. Ezt követően egész héten aktívak és mozgékonyak leszünk, tesszük a dolgunkat, nem pihenünk – nem is nyílik erre mód. Aki esetleg most pótolja a kihagyott nyaralást, aktívan töltse az időt. Összességében egy igen hasznos és jó eredményeket kínáló hétnek ígérkezik a mostani, mindannyiunk életében történnek pozitív dolgok, akár sorsfordító pillanatok. Döntés? Válaszút? Abból rengeteg lesz, az időhúzás nem javallott.

2021. szeptember 6., hétfő a ♍ben (Fogyó hold, Szűz)

Ez egy jó nap, azt kell tenni, ami örömmel tölt el. Hallgassunk a belülről érkező sugallatra. Fontos lesz a megértés és az elfogadás. Fogadjunk el mindent olyannak, amilyen, mert úgy tökéletes.

2021. szeptember 7., kedd a ♍ben (Újhold, Szűz)

A kor hajnalban tetőző Újhold máris növekvésnek indul, így pedig délelőttre erővel, energiával és kitartással tölt fel, ám ez nem hozhatja magával automatikusan a kapkodást! Lassan járva tovább érünk.

2021. szeptember 8., szerda a ♎ben (Növő hold, Mérleg)

Ma sok új információ érkezik, javallott befogadó lenni. Pontosan az történik, aminek értelme és haszna van. Amit megcselekedtünk az elmúlt 2-3 hónapban, az ma visszaköszön.

2021. szeptember 9., csütörtök a ♎ben (Növő hold, Mérleg)

Sok dolog felett elszállt az idő. Érdemes ma átgondolni, mi az, ami már semmilyen hasznot sem hoz. Legyünk bátrak! Amit ma kimondunk szavakkal, amit elhatározunk, az megvalósul. Tanuljunk, mert annak gyors eredménye születik.

2021. szeptember 10., péntek a ♏ban (Növő hold, Skorpió)

Energikusság jellemzi ezt a napot, könnyedén haladunk az aktuális célok felé. Sokat segíthetnek ebben a jó ismerősök, kedves barátok. Ha van mód, feltétlenül adakozzunk, a hála bizony nem marad el.

2021. szeptember 11., szombat a ♏ban (Növő hold, Skorpió)

Gondoljuk át, mit tettünk mostanság. Ha vétettünk hibát, kérjünk elnézést, és megkapjuk a megbocsátást. Az igazat mondjuk, akkor is, ha az valakinek nem nyeri el a tetszését.

2021. szeptember 12., vasárnap a ♐ban (Növő hold, Nyilas)

Elég bonyolult, vegyes energiákat magával hozó nap. Érzelmeinket csak óvatosan nyilvánítsuk ki, ellenkező esetben nem a megfelelően reagálnak azokra mások. Ne akarjunk senkit meggyőzni semmiről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.