Kiderült, kié lett Pécsi Ildikó és Szűcs Lajos vagyona: ő az örökös

háború hagyatéki tárgyalás Pécsi Ildikó Szűcs Lajos hagyaték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ért az évek óta húzódó örökösödési háború. A néhai legendás házaspár, Pécsi Ildikó és férje, Szűcs Lajos hagyatéka kalandregényekbe illő történeteket okozott.

A színésznő fia, Szűcs Csaba és egykori felesége, Pártos Csilla válásuk után több évig borzolták egymás és a család idegeit. A több mint 80 milliós rokon-tartási igényt nem volt hajlandó kifizetni az egyedül maradt férj. A hosszan tartó kálváriának a bíróság vetett véget. A per végét azonban Pécsi Ildikó és férje, Szűcs Lajos már nem élhették meg, az örökség pedig a vér szerinti fiúkra szállt.

A jogi útra terelt harc szinte teljesen felőrölte Pécsi Ildikó idegeit, imádott férje elvesztése után pedig nem is akart igazán élni. A művésznő öt hónappal később követte férjét, a színésznő egyetlen támasza, L. Péterfi Csaba volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.