Tilla hatalmas titkot árult el a Sztárban sztár leszek! második évadáról - Videó

TV2 Tilla műsor Sztárban sztár leszek! Till Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tilla óriási kulisszatitkot árult el a Sztárban Sztár Leszek! második évadáról, és azt is elmondta, milyen vitákra számíthatunk a Mesterektől.

Holnap startol a Sztárban sztár leszek! következő évada. A műsor közösségi oldalán láthattuk már, ahogy Tóth Gabi és Majka összekaptak egy versenyzőn, és azt is, ahogy Gabi Köllő Babett orra alá dörgölte a melleit.

Tilla a ma reggeli Mokkában a műsorról beszélt, és néhány kulisszatitkot is elkotyogott.

- kezdte Tilla nevetve.

A műsorvezető elárulta, hogy a műsor óriási meglepetéseket tartogat, és azt is elpletykázta, hogy Tóth Gabi és Majka többször is egymásnak ugrottak.

-vallotta be Tilla. A műsorba több száz ember jelentkezett, és akadnak bőven olyan új arcok, akiket a magyar közönség még soha, sehol nem láthatott.

Sztárban sztár leszek! szeptember 4-től, szombat és vasárnap esténként a TV2-n. A műsor kulisszái mögé is bárki beleshet: a Sztárban sztár leszek! Backstage - szombatonként 22:00-tól és vasárnap 21:45-től a SuperTV2-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.