Tilla óriási kulisszatitkot árult el a Sztárban Sztár Leszek! második évadáról, és azt is elmondta, milyen vitákra számíthatunk a Mesterektől.

Holnap startol a Sztárban sztár leszek! következő évada. A műsor közösségi oldalán láthattuk már, ahogy Tóth Gabi és Majka összekaptak egy versenyzőn, és azt is, ahogy Gabi Köllő Babett orra alá dörgölte a melleit.

Tilla a ma reggeli Mokkában a műsorról beszélt, és néhány kulisszatitkot is elkotyogott.

"Nagyon szórakoztató válogatókkal indulunk, ahol nem fog mindenki olyan nagyon tökéletesen utánozni, és nem lesz mindenkinek olyan nagyon jó hangja"

- kezdte Tilla nevetve.

A műsorvezető elárulta, hogy a műsor óriási meglepetéseket tartogat, és azt is elpletykázta, hogy Tóth Gabi és Majka többször is egymásnak ugrottak.

"Többször volt olyan produkció, hogy leesett az állunk (...) Vannak kifejezetten  olyanok, akik szinte már félelmetesek, és olyan is van, aki nagy arccal jön be, és nem érti, hogy miért nem jut tovább, mert azt gondolja, hogy ez neki automatikusan járna"  

-vallotta be Tilla. A műsorba több száz ember jelentkezett, és akadnak bőven olyan új arcok, akiket a magyar közönség még soha, sehol nem láthatott. 

Sztárban sztár leszek! szeptember 4-től, szombat és vasárnap esténként a TV2-n. A műsor kulisszái mögé is bárki beleshet: a Sztárban sztár leszek! Backstage - szombatonként 22:00-tól és vasárnap 21:45-től a SuperTV2-n.