Ahogy megírtuk, Szabó Győző és Rezes Judit 17 év után összeházasodtak. A pár azonban nem titkolja, voltak nehéz időszakok a kapcsolatukban. 

"Már nagyon régóta megvolt a gyűrű, évekig vártam, mikor jön el az a pillanat" - idézi a Blikk Szabó Győzőt. 

"Az úgy történt, hogy ültünk a teraszon, picivel többet ittunk, röhögtünk, szóba került a házasság, majd egyszer csak Judit mondta, hogy úgysem fogsz eljegyezni soha, miről beszélgetünk, úgysem lesz ebből házasság, csak hitegetsz. Én erre felszívtam magam, bementem a gyűrűért, majd letettem elé, hogy nesze, b*szd meg, itt van. Ő pedig elkezdett zokogni, mert végre elhitte, hogy többek akarok ettől a kapcsolattól" – mesélte a lapnak a színész.

Forrás: MTI/Zih Zsolt, Hámori Zsófia/Life.hu

 Győző azt sem titkolja, hogy később kapcsolatuk komoly válságba került, párterápiára is jártak.

"Sok mindent történt, voltak csajozások, voltak olyan időszakok, amikor nem bírtam leállni" - nyilatkozta Győző és hozzátette, Judit mentette meg a kapcsolatukat. 

A napokban kerül mozikba Szabó Győző saját életéről írt Toxikoma című könyv filmes feldolgozása. A színész nem titkolja, hogy heroinfüggő volt, aminek leküzdésében Dr. Csernus Imre segített neki. A kettejük közt lévő konfliktust és az elvonó rögös útját bemutató film díszvetítésén nyilatkozott a Life.hu-nak Szabó Győző, amit ITT nézhetsz meg.

"A telefonos lebukás után azt mondta, amikor az ember az első három nap után kikészül, hogy figyelj, Győző, az emberek általában a könnyebb utat választják, szétmennek. De én annyira szeretlek téged, hogy én ezt meg akarom menteni. Ezt a mondatot ő mondta ki. Mondta, hogy nem lesz könnyű, nem lesz egyszerű, lehet, hogy évekig is el fog tartani. Utána Juditot én fél évig nem láttam mosolyogni. (...) Azt gondolom, micsoda nagy dolog és milyen fantasztikus, hogy ezt az életemet én ezzel az emberrel, Rezes Judittal csinálom végig, és a mi választásunk, hogy mi ezt egymással tesszük" - vallotta.