Még nincs minden veszve? Közös fotót posztolt feleségével és kislányával L.L. Junior

Forrás: Facebook -
békülés fotó párkapcsolat L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány héttel ezelőtt bombaként robbant a hír, amikor kiderült, hogy L.L. Junior felesége, Körtvélyessy Kinga elköltözött törökbálinti otthonukból és közös kislányukkal egy budapesti albérletben rendezkedett be. Úgy tűnik, azonban, hogy a szakítás nem végleges, a minap a rapper ugyanis közös fotót posztolt feleségével és kislányával a közösségi oldalán. 

Sokan ledöbbentek, amikor kiderült, hogy L.L. Junior és felesége, Kinga kapcsolata válságba került. Az édesanya kislányával el is költözött a családi házból, amit azóta a rapper áron alul rögtön elkezdett árulni.

Úgy tűnik azonban, hogy a szakítás nem végleges, Junior mindent megtesz azért, hogy egyben tartsa a családját és visszakapja a feleségét. Információk szerint újra találkozgatnak egymással, nemrég pedig hármasban töltöttek egy délutánt, amiről több képet is posztolt a rapper az Instagram-oldalán.

Sokan szurkolnak a párnak, a rajongók is azért szorítanak, hogy újra egy családként éljék tovább az életüket.

"Ragyog a szemetek a boldogságtól és szeretettől! Szeressétek egymást, nagyon szép kis család vagytok" - írta az egyik hozzászóló.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.