Gyerekekből szülők: ezek a fiatal kislányok babázás helyett gyermeket szültek

Forrás: Wikimedia Commons -
terhesség kisbaba gyerekek szülők gyermekáldás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az élet szüli a legelképesztőbb történeteket. Míg tizenegy évesen a legtöbb kislány még babázik, akadnak olyan kislányok is, akik ebben a korban már kisbabát hoznak a világra. 

A világ legfiatalabb anyukája az a kislány volt, aki 1939-ben (nem elírás) 5 évesen szülte meg első gyermekét. A perui Lina Medina egy korai serdülés (Pubertas praecox) nevű betegségben szenvedett, ezért is kezdett már 2 és fél éves korában menstruálni. A mai napig nem tudni, ki gyermekének az apja, bár sokáig Lina édesapjára gyanakodtak, végül bizonyíték hiányában szabadon engedték a férfit.

Lina Medina ötévesen lett édesanya - Ez nem elírás, ez a szörnyű valóság! Forrás: Wikimedia Commons

Az Egyesült Királyság legfiatalabb anyukája egy 11 éves lány, akit 10 évesen megerőszakolták, a családja azonban semmit sem sejtett erről. A lány év elején hozta világra gyermekét, a gyermekvédelmi szolgálat vizsgálja az esetet - írja a The Sun.

Az egyik leghíresebb történet azonban a 13 éves angyalarcú apuka története. Alfie azt hitte, hogy teherbe ejtette 15 éves barátnőjét, Chantelle Steadman-t, amikor még csak 12 éves volt. A DNS -teszt hat héttel a baba születése után azonban bebizonyította, hogy valójában nem ő az apa. A fiú összetört, később munkanélküliséggel és alkoholizmussal küzdött.

Az Egyesült Királyság legfiatalabb apukája Sean Stewart volt. Mindössze 11 éves volt, amikor teherbe ejtette 15 éves szomszédját, Emma Webstert. Emma azzal védekezett, hogy a fiú 12 évesnek hazudta magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.