"Te szteroid bohóc" - Doktor Gődény beleállt Majkába, de a rapper nem hagyta szó nélkül

Instagram -
Doktor Gődény védettségi igazolvány balhé oltásellenesség fesztivál Majka veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vírustagadó gyógyszerész azt sérelmezte, hogy Majka koncertje miatt a Vidor fesztivál környékét lezárták az oltatlanok előtt, és durván beleállt a rapperbe.

"Úgy tűnik, Majka zenéje jobban fertőz, mint másoké, mert a Vidor fesztiválon a koncertje miatt a környéket lezárták - az oltatlanok előtt. Bár korábban már sok más fellépő is volt a nagyszínpadon, eddig sosem zárták le a teret! Úgy látszik, más zenészek fellépésekor nem terjed úgy a delta variáns, mint az ózdi „vagánynál".

Ha Majka számai hallatán sokkal izmosabb lesz a vírus, akkor őt kellene korlátozni, nem az alapvető emberi jogainkat!

Ez eddig a diszkriminációs intézkedések csúcsa. A koncert ingyenes, de a biztonságiak „védettségi" kártyát kértek a kapuknál"

-írta Doktor Gődény a közösségi oldalán, Majka válaszára pedig nem kellett sokáig várni:

"Haver! Te, meg az évszázados hülyeséged pont nem hiányzott onnan. K.rva jó buli volt! Te meg maradj otthon... Ott teszed a legkevesebb kárt (...) Úgyis törölni meg tiltani fog ez a szteroid bohóc... Még jó, hogy abban a sok fosban, amit magába szúrt, tudja, hogy mi van..."

-írta Majka, aki korábban maga is átesett a koronavíruson, később pedig be is oltatta magát.

Doktor Gődény a neten állt bele Majkába. Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.