Más nevet használ Sarolta hercegnő és György herceg az iskolában. Katalin és Vilmos célja ezzel az volt, hogy a gyermekeik ne lógjanak ki a többi gyermek közül, és könnyebben be tudjanak illeszkedni.

Vilmos herceg és Katalin hercegné gyermekei, György és Sarolta más nevet használnak az iskolában. A szülők azért hozták meg ezt a döntést, mert úgy gondolták, hogy egy "átlagosabb" névvel sokkal könnyebben tudnak majd a gyermekeik beilleszkedni a társaik közé.

A dél-londoni Thomas's Battersea iskolában sem a tanároknak, sem a diákoknak nem kell a hivatalos címen szólítani a negyedikes György herceget és másodikos húgát, Sarolta hercegnőt - írja a Daily Star.

A királynő unokáival ugyanúgy bánnak a suliban,mint a többi gyerekkel, amit szüleik különösen értékelnekForrás: Kensington Royal/Facebook

 

A fentiek értelmében Sarolta Erzsébet Diana, akinek a hivatalos titulusa "Ő királyi fensége, Sarolta cambridge-i hercegnő", itt egész egyszerűen csak a Charlotte Cambridge néven ismeretes. Hasonló a helyzet György Alexander Lajossal, aki az "Ő királyi fensége, György cambridge-i herceg" néven fut, ám az iskolában egyszerűen csak George Cambridge.

Ezt a hagyományt még Vilmos és testvére, Harry herceg kezdték el, akik a katonságban édesapjuk cimét használták vezetéknévként: William Wales, illetve Harry Wales néven vállaltak feladatot.

Meghanék után Vilmos és Katalin is szedi a sátorfáját - ezért döntöttek a költözés mellett