Anyagi támogatást kér műsora nézőitől Friderikusz Sándor - ezért döntött így

Forrás: dhprime.hu, TV2 -
anyagi támogatás Friderikusz Sándor műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Áprilisban indította el online műsorát Friderikusz Sándor, amelyek hamar népszerűvé váltak, ám a nézőket nagyon zavarták a beszélgetéseket megszakító reklámok. A műsorvezető erre azt a megoldást találta ki, hogy lehetőséget kínál a nézőinek és hallgatóinak, hogy anyagilag támogassák műsorát a reklámbevételek pótlására.

Reklámok helyett adományokból akarja finanszírozni online műsorát Friderikusz Sándor. Havi rendszerességgel fizethetnek érte az emberek.

"Mivel a műsort, a beszélgetéseket a legváratlanabb helyeken gyakran megszakító reklámokat egyelőre nem akarunk, ezért önökhöz fordulunk, anyagi támogatásukat kérve.

Friderikusz anyagi támogatást kér a műsora nézőitől Forrás: dhprime.hu, TV2

A podcastunk minden egyes epizódjának előkészítése, felvétele, szerkesztése, vágása hetente több tucat munkaórát, és tényleg sok energiát vesz igénybe. (...) Cserébe annyit kérünk, ki-ki anyagi lehetősége szerint járuljon hozzá, hogy a Friderikusz Podcast csatorna fennmaradhasson" – írta Friderikusz, aki azt is meghatározta, hogy havonta mennyi pénzt kér a követőitől.

A műsorvezető különböző értékű csomagokat dolgozott ki a közönségnek: a legkisebb összegű támogatás havi 60, míg a legdrágább „VIP Szponzor" már 150 000 forint kiadást jelent havonta.

Friderikusz Sándor nem kíméli a celebeket: ez a véleménye róluk

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.