Conor McGregor majdnem kiütötte Megan Fox pasiját a vörös szőnyegen - Videó

VMA Megan Fox Conor McGregor vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvén került megrendezésre az idei VMA, ahol a villantások mellett balhéból sem volt hiány.

Az idei MTV VMA díjátadó azzal kezdődött, hogy Justin Bieber és The Kis Laroi előadták a nyár egyik legnagyobb slágerét, a Stayt. Bár a fellépés szuper volt, a rajongókat nagyon zavarta, hogy Justin egy kapucnis melegítő felsőt viselt, így arcából nem sokat lehetett látni. Míg Justin ruházatával, Paris Hilton azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy egy rózsaszín kabrióban gurult be a vörös szőnyegre, de különleges öltözékekben sem volt hiány: a hírességek igencsak kitettek magukért, és egyesek nagyon bevállalós szettben vonultak végig a vörös szőnyegen.

Justin furcsa ruhaválasztása ráadásul nem az egyetlen furcsa vagy botrányos momentuma volt a VMA-nek. Megan Fox pasija, Machine Gun Kelly ugyanis majdnem összeverekedett a háromgyerekes Conor McGregorral. A két srác a vörös szőnyeg kellős közepén estek egymásnak, egy forrás szerint azért, mert a harcművész közös fotót kért Megan pasijától, aki eltolta magától Conort. Ennek következtében úgy felhúzta magát, hogy kiöntötte az italát. Az mindenesetre tuti, hogy Machine nem járt volna jól, ha Conor eltalálja...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.