A rajongók aggódnak: Felszívódott az eljegyzése után Britney Spears

eljegyzés eltűnés Britney Spears
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi is beszámoltunk az örömhírről, miszerint egy gyönyörű gyémántgyűrűvel jegyezték el a napokban a főként botrányairól elhíresült énekesnőt, Britney Spearst. A rajongók azonban aggódnak, ugyanis Britney a nagy bejelentés óta nem jelentkezett a közösségi oldalain. 

Bombaként robbant a hír, hogy Britney édesapja nem engedte meg az énekesnőnek évekig, hogy újra férjhez menjen és gyermeket vállaljon. Britney Spears hosszú éveken át édesapja gyámsága alatt állt, nemrég azoban teljesült az egyik legnagyobb álma, ugyanis édesapja visszalépett a hadakozástól és hajlandó elengedni lánya kezét.

Úgy tűnik tehát, hogy Britney élete jobbra fordul. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy az énekesnő újra menyasszony. Párja egy hatalmas gyémántgyűrűvel kérte meg a kezét. A rajongók öröme azonban nem volt felhőtlen, ugyanis a nagy bejelentés után napokig nem posztolt a közösségi oldalain az énekesnő.

A minap azonban egy friss bejegyzésben megnyugtatta követőit.

"Ne aggódjatok, srácok... csak egy kis szünetet tartok a közösségi médiától, hogy megünnepeljem az eljegyzésemet!!!! Hamarosan visszajövök"

- olvasható a bejegyzésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.