A vörös szőnyegen villantotta meg szőrös hónalját Madonna lánya - Fotó

Madonna Lourdes Leon sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madonna lánya, Lourdes először vonult végig a Met-gála vörös szőnyegén, és gondoskodott arról, hogy megjelenése emlékezetes legyen.

Az eseményen csak a legelőkelőbb sztárok vehettek részt, amin ezúttal Lourdes Leon is megjelent. A Met-gálára való bevonuláskor a fókuszban a sztárok öltözéke áll, akik egy adott tematikának megfelelően kreatívan öltöznek fel. 2021-es téma az amerikai divatlexikon volt. Rengeteg amerikai tervező darabjaiból választhattak a hírességek, és olyan elemek is előtérbe kerülhettek, mint a cowboy életérzéshez társított farmer.

Lourdes Leon többször láthatóvá tette a hónaljszőrzetét Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Theo Wargo

Lourdes a vörös szőnyegen egy rózsaszínű, strasszokkal díszített ruhában pompázott. A kezét többször is a magasba emelte, hogy jól látható legyen a hónaljszőre, ami már korábban Madonna Instagramján is felbukkant egy-egy képen - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.