Szabó Győző lánya, Borbála is megnézte az apjáról szóló filmet, és a Toxikomát látva eltört nála a mécses. 

Szabó Győző legidősebb gyermeke, Borbála óvodás volt, amikor édesapja a heroin rabja lett, és minden egyes nap hódolt függőségének. A most már felnőtt lány nem emlékszik azokra a történetekre, amiket a Toxikoma felelevenít, mégis nagyon megviselte az apjáról szóló film.

Úgy jöttünk ki mindannyian, hogy patakokban folyt a könnyünk – kezdett bele Borbála a film producere által készített Toxikomák nyomában című videósorozatban

"Nem sokra emlékszem, emlékfoszlányaim vannak, de ezek is mind olyanok, amelyek később, huszonévesen nyertek értelmet" – vallotta be a lány, aki hálás a szüleinek, hogy apja, Győző jó ideig tartó függősége ellenére sem maradtak rossz emlékei a gyerekkoráról.

Szabó Győző lányát nagyon megviselte a ToxikomaForrás: Instagram/Szabó Győző

"Amikor kicsi voltam, főként édesanyám nevelt, hiszen édesapám mindig dolgozott, vagy ki tudja, mit csinált, ő inkább a bulis részét kapta a családi életnek, ő volt az akivel vidámparkba jártunk, meg ilyesmi" – emlékezett vissza a lány, aki a történtek ellenére nagyon jó viszonyban van Szabó Győzővel. 

"Mindig cinkosok voltunk egymásnak, mindig mindent meg tudtunk beszélni, és azért ismer és tudja, hogy az én drága anyukám olyan embert nevelt belőlem, akit nem nagyon kell félteni"

- mondta Bori.