Harry hercegék lassan minden hidat felégetnek maguk mögött. Egyre valószínűtlenebb, hogy egyszer majd visszatérhetnek a brit királyi családhoz. 

Neil Sean a Sky News Australianak arról beszélt, hogy nem elsősorban a pár botrányos nyilatkozatairól van szó, hanem azokról a projektekről, amelyekben az utóbbi hónapokban részt vettek - írja a Daily Star.

"Meghan nagyon ambíciózus nő, amivel nincs is semmi gond, ezt csodálom benne. De tisztán kellene látnia a dolgokat, és végiggondolni, hová jut mindezzel. Ha végignézed a projekteket, amiben részt vesznek... igen, pénzt kell keresniük, élniük kell valamiből, ezt mind értjük, de minden olyan ízléstelen. Ha egy évre eltűntek volna, és csendes életet élnek, aztán visszaépítik a hidakat... de nem, ők nekiestek mindennek." A szakértő szerint ez a gondolkodásmód nem tett jót Meghan Markle népszerűségének.

Forrás: AFP/Michele Spatari

 

"Meghan Markle-t nagyon nem kedvelik. Ők ugyan arról beszélnek, hogy a fiatalok szeretik, de amikor kint vagyok az utcákon és filmezek, én nem ezt a visszajelzést kapom."

Neil Sean valószínűleg a pár Netflix-szerződésére, Spotify-podcastjére és Meghan Markle 40x40 projektjére gondolt.