A Sztárban sztár leszek! első elődöntőjéből minden zsűritag három versenyzőt vihet magával az élő show-ban. A legtöbb énekes szomorú beletörődéssel fogadja a mentorok kritikáját és döntését, Martin azonban nem tartozik közéjük.

Majka csapatában versenyzett Martin, aki George Michael dalát adta elő. A zsűrinek nem tetszett a produkció, többen is elmondták a véleményüket, ami az énekesnek egyáltalán nem tetszett, és keményen visszaszólt Tóth Gabinak.

"Őszinte leszek veled, Gabi, olyantól fogadom el ezt a tanácsot, ha megharagszol, ha nem, aki el tudja ezt jobban énekelni, meg akinek megvan hozzá az adottsága, tehetsége. Ha idejön egy Király Viktor, ő elmondja nekem, hogy ez van a bablevesben, megfogadom" - mondta Martin, hozzátéve, neki is az ideje és a pénze ment el erre a versenyre, ezért elmondja a véleményét.

Gabi belement a vitára, elmondta Martinnak, hogy nem érdekli a véleménye, szakmailag jót akartak neki, tanácsokkal akarták ellátni. Martin belevágott az énekesnő szavába, mire Gabi rendreutasította, majd kiküldte a stúdióból.