Bódit Csabit többen dicsekvőnek és nagyképűnek titulálták, amikor bemutatta luxusotthonát, melyben egy medence, pálmafák és egy kis ugrálóvár is található. Csabi kertjében most egy olajfa is otthonra lelt.

Bódi Csabinak esze ágában sincsen takargatni azt, hogy jól élnek, hisz keményen megdolgoztak mindenért. Nemrégiben egy karibi hangulatú, pálmafákkal körülvett medencével dobta fel a luxusotthon kertjét, melyet egy szimbolikus jelentőséggel bíró olajfa is díszít. 

Bódi Csabi számára az olajfának eszmei értéke van: a reményt és a szeretetet jelképezi számára.Forrás: Instagram/Bódi Csabi

Bódi Csabit nagyon megviselte, hogy elkapta a koronavírust, és hetekig kórházban feküdt. Akkor megfogadta: ha túléli, akkor egy olajfát állít a kertjébe, melyre ha ránéz, mindig eszébe jut, hogy a jóisten vele van és vigyáz rá. 

Sokáig kutattam, de nem találtam olyat, ami tetszett volna. Végül rábukkantam egy Balaton környékén élő emberre, aki igazi szaktekintély a szakmájában. Tőle vásároltam meg ezt a fát, ami több, mint 300 éves és 700 ezer forintba került!"

- mesélte az énekes a Blikknek, és azt is hozzátette, hogy ez a fa már családtagnak számít, hisz a reményt és a szeretetet jelképezi számára.