300 éves, 700 ezer forintos olajfa áll Bódi Csabi kertjében: ezt szimbolizálja

Forrás: Instagram/Bódi Csabi -
ház luxus fa olajfa Bódi Csaba kert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódit Csabit többen dicsekvőnek és nagyképűnek titulálták, amikor bemutatta luxusotthonát, melyben egy medence, pálmafák és egy kis ugrálóvár is található. Csabi kertjében most egy olajfa is otthonra lelt.

Bódi Csabinak esze ágában sincsen takargatni azt, hogy jól élnek, hisz keményen megdolgoztak mindenért. Nemrégiben egy karibi hangulatú, pálmafákkal körülvett medencével dobta fel a luxusotthon kertjét, melyet egy szimbolikus jelentőséggel bíró olajfa is díszít.

Bódi Csabi számára az olajfának eszmei értéke van: a reményt és a szeretetet jelképezi számára. Forrás: Instagram/Bódi Csabi

Bódi Csabit nagyon megviselte, hogy elkapta a koronavírust, és hetekig kórházban feküdt. Akkor megfogadta: ha túléli, akkor egy olajfát állít a kertjébe, melyre ha ránéz, mindig eszébe jut, hogy a jóisten vele van és vigyáz rá.

- mesélte az énekes a Blikknek, és azt is hozzátette, hogy ez a fa már családtagnak számít, hisz a reményt és a szeretetet jelképezi számára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.