Hosszú Katinka elhagyta az országot, Shane Tusup pedig volt felesége felségterületén, a Duna Arénában tart edzést. 

A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka jelenleg Olaszországban tartózkodik, ahol menedzserként segíti klubját. Ez idő alatt volt férje, Shane Tusup a Duna Arénában tart edzést, ami azért érdekes, mert a létesítmény egyértelműen Katinka felségterülete, és úgy tudni, Shane nem léphet be az uszodába, ha az úszónő is ott tartózkodik.

Shane egyébként Holoda Péternek tart edzéseket, a tréningekről pedig Instagram-oldalán is közzétett egy-két felvételt.

"A hazai sportági szövetség Katinkát értékként kezeli, ezért igyekszik őt védeni a kellemetlen helyzetektől és a szükségtelen feszültségtől. Volt férje felbukkanása egyértelműen problémát okozna. Az, hogy Tusup nem tartózkodhat Hosszúval egyidejűleg a Duna Arénában, nincs szabályba foglalva. Ugyanakkor az illetékesek mindig igyekszenek Shane-éket másfelé, mondjuk a Tüskecsarnok uszodájába terelni"

– árulta el Blikknek  egy bennfentes.

"A Duna Arénában van egy erősítő terem, amelyet kizárólag az Iron használhat. Emellett az uszoda egyik, úgynevezett bemelegítő medencéje is csak Katinkáé, amikor edz"

- tette hozzá. A lap megkereste Holoda Pétert is, aki elmondta, azért edzenek a Duna Arénában, mert válogatott úszóként joga van ehhez.

Hosszú Katinka és Shane Tusup.Forrás: Instagram/ Hosszú Katinka, Instagram/ Shane Tusup

 Ez is érdekelhet: Egyre több jel utal arra, hogy összejött Szabó Zsófi és Shane Tusup