Meglepő: erre biztatja Demcsák Zsuzsát férje a Dancing with the Stars kapcsán

Forrás: TV2 -
Demcsák Zsuzsa Dancing with the Stars férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa férje, Krishan mérhetetlenül büszke a feleségére, aki múlt szombaton lépett először a táncparkettre a Daning with the Stars című műsorban. 

Demcsák Zsuzsa nem mondott először igent a Dancing with the Stars felkérésre, mindenképpen ki akarta kérni gyermekei és indiai férje véleményét ezzel kapcsolatban.

"Amikor felmerült ez a műsor, először nem mondtam igent, mert meg akartam vele és persze a gyerekeimmel beszélni. Ők azonnal azt mondták, csináljam. Jeleztem Krishannak, hogy ugye tudod kedves, hogy ez azt jelenti, hogy egy másik férfi folyamatosan ott fog engem ölelgetni, de megnyugtatott, hogy ez nem zavarja, mivel ez egy szerep" - mondta nevetve Zsuzsa, aki azt is elárulta, hogy Krishan az, aki arra bíztatja őt, hogy jobban engedje el magát és a parketten kerüljön még közelebb a partneréhez, Suti Andráshoz.

Meglepő: Erre biztatja Demcsák Zsuzsát férje a Dancing with the Stars kapcsán Forrás: TV2

"Nemhogy elfogadja, hanem ő mondja mindig, hogy tessék még közelebb kell menni"

- árulta el a műsorvezető, akinek rengeteg erőt adott férje, aki a stúdióban nézte végig felesége bámulatos táncát.

"A műsor közben, sőt a produkció előtt is odamentem hozzá, és olyankor mindig azt mondja, hogy élvezd, legyél benne a pillanatban. Látta a felvételeket a próbákról, és folyamatosan biztatott, hogy még jobban engedjem el magam" - tette hozzá.

Krishan pedig a Blikknek elárulta, hogy nagyon büszke volt Zsuzsára.

"Csodálatos volt! Tudom, hogy imád táncolni, nagy szerelem ez a számára, és örülök, hogy ezt is megélheti"

- mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.