Milliók imádják ezt a magyar férfit a TikTokon: erről készít videókat

videó burkoló Tiktok népszerűség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik videóját több mint 8 millióan látták.

Egyre népszerűbb a TikTok, ahol ma már rengeteg típusú videóval találkozhatunk. Bár még mindig nagyon nézettek a szexi, táncos, főleg tinédzserek által készített felvételek,de akadnak más témával foglalkozó TikTok fiókok is. Egy magyar hidegburkoló, Kovács István, azaz Sefatias például a munkájáról készít videókat, és akkora sikernek örvend, hogy az egyik már több mint 8 millió megtekintésnél jár.

A precízen dolgozó burkolót az egyik munkatársa vette rá arra, hogy tegyen ki pár videót a közösségi oldalára. Bár eleinte nem mozgott otthonosan a videókészítés világában, ma már boldog, hogy belevágott, és büszkén mutatja meg a világnak, amit csinál.

@sefatias

#sefamelozik#hidegburkolás#rubi

♬ eredeti hang - Kovács István
Egy nő megmondta, hogyan lehet boldoggá tenni egy férfit - Hatalmas felháborodást okozott a videójahttps://www.life.hu/eletmod/20210922-igy-lehet-boldogga-tenni-egy-ferfit-hatalmas-felhaborodast-valtott-ki-a-no-okoskodo-videoja.htmlMilliós nézettsége van TikTokon a döbbenetesen hosszú nyelvű nőnek - Videóhttps://www.life.hu/eletmod/20210825-millios-nezettsege-van-tiktokon-a-dobbenetesen-hosszu-nyelvu-nonek-video.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.