Fluor Tomi és Szabó Zsófi már jó barátok egy ideje, de a rajongók arra gyanakodnak, hogy több is lehet a két sztár között. A pletykákra most mindketten reagáltak. 

"Ez az egész nemcsak a követőimet zavarja össze, hanem engem is. Bennem nincs semmiféle kavarás, nekem tetszik a Zsófi és próbálom kinyomozni az ő érzelmeit" – nyilatkozta Fluor, Szabó Zsófi pedig videóüzenetben reagált: "Mindenki gondoljon, amit akar a Tomival bonyolódó viszonyunkról. Hogy ez barátság, vagy húzzuk egymást, vagy esetleg humorunk van, vagy netán szerelmesek vagyunk? Mindenki gondoljon, amit akar. Erre utaló jelek, nyomok vannak, voltak és talán lesznek is" -titokzatoskodott. 

Zsófi és Tomi már egy jó ideje flörtölnek a közösségi oldalonForrás: Polyák Attila/Origo, Marton Szilvia/Origo

Zsófi szavait a zenész se hagyta szó nélkül:  "Én nagyon izgatottan várom, hogy mi jöhet még. Én is hétről hétre figyelem a Zsófi jeleit. Néha ráírok, néha visszaír, néha órákat kell várni, hogy visszaírjon. Dobom rá a lájkokat, ő néha lájkol, néha nem. Néha ír egy kommentet, néha válaszol, néha nem. Szóval itt van még mit megfejteni" – mondta el Tomi a Fókusznak. 

Zsófi és Tomi már egy jó ideje flörtölnek a közösségi oldalon. Néhány hónapja Fluor a műsorvezető tangabugyiját húzta magára és azt meg is mutatta a követőknek.