"Igazságtalannak érzem a nézők döntését" - a Sztárban sztár leszek! kiesője nagyon csalódott

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
igazságtalanság Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vincze Liza esett ki a Sztárban sztár leszek! első élő műsorából. Ő az a versenyző, akiről sokan úgy gondolták, protekcióval jutott be. A lány végtelenül csalódott és igazságtalannak érzi a nézők döntését. 

Vincze Liza esett ki a Sztárban sztár leszek! első műsorából. Majka versenyzőjét már akkor sok kritika érte, amikor bekerült a versenybe, hatalmas botrányt kavart, és úgy tűnik, hogy a nézők nem is tudták ezt elfelejteni.

Vincze Liza esett ki Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Nagyon csalódott vagyok! A középdöntő óta rengeteg negatívumot kaptam az emberektől és sajnos nem tudtam annyira jó produkciót hozni, hogy ezzel még őket is lenyűgözzem. Megmaradt a véleményük! Ahhoz, hogy továbbjussak el kellett volna kápráztatni mindenkit" - mondta a Borsnak Liza.

"A rosszindulatot a családom miatt kaptam azért, mert sokan úgy vélték a szereplésem, protekciónak volt köszönhető, de ha az lett volna, akkor most is simán továbbjutottam volna. Nagyon igazságtalannak érzem a nézők döntését. Én próbáltam bizonyítani, próbáltam magamból kihozni a maximumot" - árulta el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.