A Sztárban sztár leszek! versenyzőjének megdöbbentő vallomása: "Megsemmisítettek emberként, nőként, énekesként”

megszégyenítés Urbán Edina Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Drámai perceket okozott a Sztárban sztár leszek! második elődöntőjében Urbán Edina, aki Sinéad O'Connor bőrébe bújva tökéletesen énekelte el a világsztár népszerű dalát. A 32 éves versenyzőnek nem volt nehéz dolga, ugyanis ő is hasonló szenvedést élt át korábban, mint O'Connor.

Urbán Edina egy Sinéad O'Connor dallal szállt versenybe, hogy bekerülhessen az élő show-ba a Sztárban sztár leszek! című műsorban.

A produkció annyira jól sikerült, hogy Köllő Babettnek folytak a könnyei, de több versenyző sem tudott uralkodni magán. Edina hasonló szenvedést élt át korábban, mint a népszerű dalt éneklő világsztár, így nem volt nehéz igazán átéreznie a dal mondanivalóját - írja a Blikk.

"Se vele, se nélküle kapcsolat volt, a végén már nem is szerelem, inkább függőség. Egy lelkileg bántalmazó kapcsolatban éltem, amelyben lerombolták a személyiségemet, az önbizalmamat. Megsemmisítettek emberként, nőként, énekesként. De felálltam, erősebb lettem, és mára hiszek magamban"

- árulta el Edina, aki úgy érzi, most jött el annak az ideje, hogy komolyabban foglalkozzon az énekléssel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.