Heti holdnaptár (október 11-17.): Nem csupán a vágyott célok, hanem jóval több is elérhető

asztrológia ezotéria holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egész héten növekedésben lesz égi kísérőnk, a Hold. Ez a körülmény jót tesz az önbizalmunknak, az elkötelezettségnek, emellett tettre késszé varázsol mindannyiunkat. Az persze már egyéni döntés kérdése, hogy ki és mekkora kockázatot hajlandó vállalni a sikerért. Kicsi rizikó kicsi eredményt, nagyobb vállalás nagyobb eredményt fog hozni. A Hold fénye erős, energiája aktív, inspirációja mindenkit utolér. Nem csupán a vágyott célok, hanem jóval több is elérhető ezekben a napokban. A hét dolgosabbik részében a lendület bármilyen messzeségig elvisz. Ez a hét azoknak kedvez különösen, akik mernek a szokásosnál még bátrabbak és bevállalósabbak lenni.

2021. október 11., hétfő a ♐ban (Növő hold, Nyilas)

Felemelő és energikus nap lesz a mai. Beláthatjuk a hibáinkat, ennek megfelelően a család, a tanulás, a munka kerülhet fókuszba. Amire ma időt szánunk, az többszörösen megtérül.

2021. október 12., kedd a ♑ban (Növő hold, Bak)

A nagy mennyiségű aktív energia sodró árként ragadhat magával, ha nem leszel kellően tudatos. Javallott felhasználni az ötleteket, inspirációkat nagy dolgok megvalósítására. Minden, ami nem illik ehhez a naphoz, az nagy sikert hozhat.

2021. október 13., szerda a ♑ban (Növő hold, Bak)

Ajánlott keveset beszélni, helyette inkább csendben figyelni, jelen lenni mindenhol, és nem utolsó sorban kedveskedni másoknak! Csakis olyasmit tegyünk, aminek biztosan elérünk a végére.

2021. október 14., csütörtök a ♒ben (Növő hold, Vízöntő)

Mivel vegyes hatásokkal lesz teli az a nap, így felesleges kapkodni vagy siettetni másokat. Éppen elegendő az, ha átlagos sebességgel haladunk az aktuális célok felé. Lesz, amit nem kívánunk a hátunk közepére sem.

2021. október 15., péntek a ♒ben (Növő hold, Vízöntő)

Erős, leterhelő, végső soron mégis sikeres nap lesz a mai. Ajánlott új dologba kezdeni, bátornak lenni, ismeretlen ösvényeket felkutatni. Cseréljünk eszmét olyan dolgokról is, amik egyébként eddig nem foglalkoztattak bennünket.

2021. október 16., szombat a ♓ban (Növő hold, Halak)

Mindenki cselekedjen saját belátása szerint. Ami menne, tenne, cselekedne – hát tegye! Aki pihenne, megengedheti ezt magának! A semmitmondónak tűnő dolgok hordozzák magukban a leglényegesebb információkat ezen a napon.

2021. október 17., vasárnap a ♓ban (Növő hold, Halak)

Az nyer, aki ma mer nagyot álmodni és az álmot továbbgondolni. Az aktivitás, a befektetett idő és az energia megtérül. Érdemes összefogni családilag, és meghatározni a 2022-es év alapvető irányvonalait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.