Így csapnak be mindenkit a tökéletes testet reklámozó oldalak: az influenszer megmutatta, hogyan trükköznek

Hayley Madigan fitness manipuláció magazin fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hayley Madigan influenszer megmutatta, hogy a különféle diétás, egészségtudatos reklámokban hogyan manipulálják a képet úgy, hogy minél több embert rávegyenek a vásárásra.

A fitness influencer két képet tett egymás mellé. Az egyiken látványosan behúzza a hasát, kitolja a csipőjét és pucsít, míg a másikon pont ellenkezőleg, a hasát tolja ki, a csípőjét és a fenekét viszont behúzza. A két kép közötti különbség megdöbbentő:

- fűzte hozzá a képhez.

De ezzel még nincs vége. Egy korábbi posztban azt is megmutatta, hogy mekkora a különbség a narancsbőr láthatóságában attól függően, hogy milyen pózban ülünk:

"Szóval legközelebb, amikor kritizálod a saját a tested abból kiindulva, hogy látsz egy tökéletes nőt a reklámokban, kérlek, emlékezz arra, hogy ezek a pózok és manipulált képek nem tükrözik a "valóságot" - zárta gondolatmenetét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.