"Meg akartam ölni magam" - Élete egyik legnagyobb ballépéséről vallott Madonna

Jimmy Fallon Madonna sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madonna a közelmúltban vendégként szerepelt a The Tonight Show Starring Jimmy Fallon című műsorban, ahol lerántotta a leplet élete egyik legnagyobb hibájáról, amely miatt a legszívesebben megölte volna magát. 

A világhírű énekesnő egy amerikai talkshow vendége volt, ahol a villantásán túl még egy érdekes titkot is megosztott magáról.

„Visszaadtam egy szerepet a Mátrixban. Elhiszed ezt nekem? Később, amikor láttam a filmet, majd felrobbantam, meg akartam ölni magam" – mondta Madonna, hiszen a film óriási siker lett.

A popdíva azt nem árulta el, hogy kinek a szerepét ajánlották fel neki, de Trinityn kívül nem volt más jelentős női karakter, így valószínűleg Madonna élete egyik legjobb lehetőségét szalasztotta el. A szerepet Carrie-Anne Moss kapta - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.