Katie Nicholl királyi tudósító szerint 5 év múlva már senki sem lesz kíváncsi Meghan-re és Harry hercegre. A pár most épp azzal verte ki a biztosítékot, hogy ellátogattak egy harlemi iskolába New Yorkban, ahol Meghan egy 5500 fontot (kb. 2 millió 341 ezer forint) érő kabátban jelent meg. 

Erősen kritizálták a sussexi hercegi párt, miután egy harlemi iskolába látogattak el, hogy Meghan felolvassa "A pad" című könyvét az iskolásoknak. Harlem köztudottan New York egyik szegénynegyede, így kisebb felháborodást váltott ki a szakértők körében, hogy Meghan egy 5500 fontot érő kabátban jelent meg - írja a The Sun.

Harry  herceg és Meghan Markle lejáratta magát a harlemi iskolalátogatás alkalmával.Forrás: AFP/Angela Weiss

Egy hátrányos helyzetű harlemi iskolában olyan haute couture kabátban megjelenni, amely többe kerül, mint a legtöbb szülő éves jövedelme az iskolában - ennek semmi értelme"

- nyilatkozta Katie Nicholl, aki azt is hozzátette, hogy szerinte 5 év múlva már senki sem lesz kíváncsi a hercegi párra.

A királyi szakértő véleménye szerint Meghan és Harry helyét egy új, csodás négyes fogja elfoglalni. Ők pedig nem mások, mint Vilmos és Katalin hercegné, valamint Kamilla és Károly herceg, akik megjelenésükkel nagy sikert arattak a 007 Nincs idő meghalni - legújabb James Bond film premierjén. 

A képeket Meghan kabátjáról itt tudod megnézni.