Curtis barátja választ adott a miértekre: ezért mondta le a bulijait hirtelen a rapper

Forrás: LifeTV -
visszavonulás koncert fellépés Curtis botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit meglepett a hír, amely szerint Curtis bejelentette közösségi oldalán, hogy 1-2 tévés szereplést kivéve határozatlan időre visszavonul a színpadról. 

Rögtön elindultak a találgatások, vajon mi történt, hogy Curtis hirtelen minden fellépését lemondta. A rapper azzal indokolta a döntését, hogy az utóbbi időben a nyakába vette a világ minden gondját és testileg - lelkileg teljesen kimerült. Ami nem is csoda, hiszen bátyját gyilkossággal vádolják, és édesanyja is kórházba került.

Curtis hirtelen lemondta az összes fellépését. LifeTV

A Bors azonban olyan információk birtokába jutott, melyek más megvilágításba helyezik a történteket. Young G és Curtis már nyolc éve barátok, s bár Béci először nem értette, miért hozta meg ezt a döntést rapper barátja, későbbi üzenetváltásaik során kiderült az igazság.

- nyilatkozta Béci.

Nem ez az első eset, hogy Curtis cserben hagyja a rajongóit, tavaly például a Sztárban Sztár műsorban tűnt el rejtélyesen a rapper.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.