Mindenkit meglepett a hír, amely szerint Curtis bejelentette közösségi oldalán, hogy 1-2 tévés szereplést kivéve határozatlan időre visszavonul a színpadról

Rögtön elindultak a találgatások, vajon mi történt, hogy Curtis hirtelen minden fellépését lemondta. A rapper azzal indokolta a döntését, hogy az utóbbi időben a nyakába vette a világ minden gondját és testileg - lelkileg teljesen kimerült. Ami nem is csoda, hiszen bátyját gyilkossággal vádolják, és édesanyja is kórházba került.

Curtis hirtelen lemondta az összes fellépését.LifeTV

A Bors azonban olyan információk birtokába jutott, melyek más megvilágításba helyezik a történteket. Young G és Curtis már nyolc éve barátok, s bár Béci először nem értette, miért hozta meg ezt a döntést rapper barátja, későbbi üzenetváltásaik során kiderült az igazság.

Azért döntött így, mert a haknik nem hoznak annyi pénzt a konyhára, mint a nagy bulik. Nagyon maximalista, nem akar olyan koncertet adni, amiben nem tudja hozni azt a színvonalat, amit megszoktak tőle. Mindenkit szeretne megnyugtatni, hogy a Majkával közös koncertjeit megtartja"

- nyilatkozta Béci. 

Nem ez az első eset, hogy Curtis cserben hagyja a rajongóit, tavaly például a Sztárban Sztár műsorban tűnt el rejtélyesen a rapper.