A korábbi angol válogatott, Bajnokok Ligája-győztes focista, Wayne Rooney számtalanszor megcsalta gyermekei anyját, Coleent. Az asszonny ugyan haragszik férjére, de megbocsát neki mindent.

Az Amazon Prime-on látható majd a Wayne Rooney életéről szóló dokumentumfilm, amiben feleségével őszintén beszélnek a megcsalásokról, és hogy a botrányok hogyan hatottak az életükre.

A focista már együtt volt Coleennal, amikor 17 éves korában, 2002-ben lebukott három lánnyal, majd később egy nagymamakorú nővel. Coleen azonban mégis hozzáment. Később sem volt ez másként: amikor a fiatal asszony terhes volt az első gyermekükkel, Rooney szexmunkásokhoz járt, ott kereste az örömöt. Amikor pedig a negyedik fiukat várták, 2017-ben, a focista ittasan verekedésbe keveredett, de előtte egy másik nővel látták csókolózni.

"Néhányan valószínűleg azt gondolják, ostoba vagyok, amiért nem váltam el. Ezt határozottan elutasítom, tudom, mit és miért teszek. Nem fogom felsorolni Wayne jó tulajdonságait, mert nem hiszem, hogy most megérdemelné. Ám egy biztos: ő egy briliáns apa. Elkövetett buta és önző hibákat, némelyikből tanult, némelyikből nyilvánvalóan nem. De talán ez még változhat" - idézte Blikk Coleen Rooney.

Wayne Rooney elismerte, hogy a botrányai utóhatásaitól mindig nagyon szenved, és egyáltalán nem büszke a tetteire.