Felforrósítja a levegőt Rita Ora: nem sok minden takarja formás kebleit - Fotó

fotó szexi bikini Rita Ora
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rita Ora, a világhírű énekesnő nemcsak sikeres, hanem eszméletlenül dögös is. Legutóbb egy bikinis fotóval kívánt jó hétvégét követőinek, amivel teljesen felrobbantotta az internetet. 

Rita Ora szereti a rajongóit, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy ismét szexi képekkel kedveskedett nekik. A díva egy bikinis fotósorozatot töltött fel Instagram-oldalára, ahol bizony a parányi bikiniből szinte kiesnek formás mellei. Az énekesnő jól használja női báját: már huncut pillantásával és mosolyával is felforrósítja a levegőt.

Bár Rita nem tartozik az olyan sztárok közé, akik éjjel-nappal hiányos öltözetben mutogatják magukat, azért neki sem kell a szomszédba menni egy kis szexiségért. Legutóbb például egy lenge köntösben mutatta meg formás kebleit követőinek, amelyeket Oscar-díjas pasija, Taika Waititi lőtte róla..

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.