A Follow The Flow nemrég megjelent 'Ég és föld' című nagylemezéről újabb dalhoz készült videoklip, ráadásul nem is akármilyen főhősnővel. A zenekar kedvéért Jakabos Zsuzsa olimpikon sellővé változva csobbant bele a vízbe, ahol Fura Csé, Szakács Gergő és BLR triója forgatták le a "Tőlem ne" című dal kisfilmjét.

A zenekar elárulta: a klip koncepciója a feltétel nélküli szeretetet jeleníti meg. A vitorlázós, jetskizős látványvilág pedig visszarepíti a nézőket a nyári feelingbe.

"Nem vállaltam még be ennyi dolgot egy klipért sem eddig" - kezdte Szakács Gergő.

"Elektromos jetskin 50 km/h-val verettem a vízen úgy, hogy életemben először ültem ilyenen, ruhástul ugrottam a 18 fokos Balatonba. Súlyokkal pakoltuk meg a nadrágom zsebeit, és egy 15 kilós kézi súllyal próbáltak a víz alatt tartani és merülésre bírni az uszodai forgatás alatt."  

A banda elárulta, igazán mély üzenete van a dalnak: "Remélhetőleg mindenki életében van olyan személy, akivel kapcsolatban úgy érez, hogy örökké szeretni fogja, történjen bármi. Sodorja őket messzire az élet, amikor újra találkoznak, elég csak egymásra nézniük, lángra lobban a lelkük, és ugyanott folytatják, ahol abbahagyták" - fogalmazott Szakács Gergő.

A Follow The Flow izgalmas időszakot zárt a klip megjelenése előtt: kiadták új lemezüket, kétszer is óriási show-t csináltak a Budapest Park színpadán, minden fesztiválon megtáncoltatták a közönséget, most pedig készülnek a szezon klubkoncertjeire, például az Akváriumban december 18-án.