Első csókjáról vallott Tóth Andi: "Egy idegen fiúval volt, akit körözött a rendőrség"

Forrás: TV2 -
Nagy Réka első csók Árpa Attila Dancing with the Stars Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 Dancing with the Stars című műsorában a táncosok ezúttal egy-egy számukra meghatározó év emlékeit fogják feleleveníteni. Ráhangolódásképpen a szereplők az első szerelmükről és az első csókjukról meséltek. 

A Dancing with the Stars ma este 8-kor kezdődő adásában jön az emlékek éjszakája, vagyis a versenyzők egy-egy számukra meghatározó év emlékeit idézik meg a produkciójukkal. Ennek kapcsán a versenyzők meséltek egy kicsit az első szerelmükről és az első csókjukról, mert ezek olyan élmények, amiket senki nem felejt el.

Árpa Attila elárulta, első szerelme nem tartott sokáig, de nagyon intenzív élmény volt.

"Az első nagy szerelmem tényleg egy elsöprő szerelem volt. 18 éves voltam, és bár nem tartott sokáig, abban tényleg minden benne volt, egy végtelenül intenzív kapcsolat volt. Rögtön az elején megtanultam, hogy ez miről is szól, és előbb-utóbb fájni fog. Vad és fájdalmas volt, és simán lehet, hogy ez befolyásolta a nőkhöz, a szerelemhez való hozzáállásomat a későbbiekben is. Kicsit a mai napig az van bennem, hogy a szerelem az elején jó, aztán a végén nagyon rossz."

Árpa Attila első szerelme nagyon intenzív volt Forrás: TV2

Tóth Andi pedig első csókjáról is mesélt, ami nem volt szokványos.

"Az első csókom 13 évesen volt egy buszmegállóban, egy idegen fiúval, akit körözött a rendőrség. Nagyon féltem, hogy apukám meglátja, mert túl közel volt a házunk a megállóhoz. Azért csókolt meg a fiú, mert a barátnőm azt mondta neki, hogy nagyon jól csókolok: én értetlenül néztem, mert soha nem csináltam még azelőtt. Az első szerelmem pedig a Budapestre költözésem és a tehetségkutatós szereplésem után volt, de a mai napig nem tudom, hogy az igaz szerelem volt-e."

Tóth Andi első csókja nem volt hétköznapi Forrás: TV2

Nagy Rékának jó emlékei vannak az elsőről.

"Nagyon jó emlékeim vannak az első szerelemről. Első osztályos gimnazista voltam. Daninak hívták a fiút, nagy szerelem volt, mindkettőnknek ez volt az első. Persze voltak tinis civakodások, de olyan igazi volt, amit úgy elképzel az ember."

Nagy Rékának első szerelméről jó emlékei vannak Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.