Elképesztő: véletlenül készült videó egy beszélő kutyáról!

kutya videó Tiktok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyesek szerint azonban szó sincs arról, hogy a kutya beszélne.

Nem elképzelhetetlen, hogy a kutyák egyszer beszélgetni fognak velünk. Számtalan kutatás témája és hazai vizsgálatoknak is tárgya a kutya és az ember kommunikációja. Vannak, akik azt állítják, hogy már nem sok idő kell ahhoz, hogy az ember leghűségesebb társa az ugatáson felül alapszavak kiejtésére is képessé váljon.

Ez a kutyus újraalkotta Madonna ikonikus fotóit - Galéria

A legtöbben rögtön felkapjuk a fejünket, ha Madonnáról van szó. A popdíva nemcsak a zenében tarol, hanem divatdiktátor is. Sokakra van elképesztő hatással, azonban úgy tűnik, nem csak az embereket bűvöli el.

A szkeptikusokat persze nem lehet erről meggyőzni, ám van egy videó, ami most lázban tartja az internetezőket. A TikTok-ra került fel az a pár másodperces kisfilm, amiben egy hölgy bemutatja aktuális szettjét a követőinek. Eddig semmi különleges nincs a videóban, ám egyszer csak megjelenik a nő mellett hófehér és szürke bundájú, alaszkai malamutja, aki váratlan dolgot tesz.

A kommentelők egy része megesküszik rá, hogy a kutya nem csak vonyít, hanem egyenesen azt kérdezi gazdájától: Where are you going?, azaz Hova mész? Hallgassátok meg ti is, és döntsétek el, szerintetek beszél-e a kutya, vagy csak érzéki csalódásról van szó.

@cheekclapper24_7_365

I was just trying to see if my outfit was cute @carlainquarantine ❤️ ##SHEINcares##VirginMediaSpeedMC##fypシ##malamutes##malamutesoftiktok

♬ original sound - Cheekclapper

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.