Majka tisztázta a félreértéseket: így gondolta azt, hogy visszavonul

Forrás: sajtoszoba.tv -
TV2 visszavonulás Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bombaként robbant a hír, hogy Majka visszavonul. A rapper-műsorvezető azonban ma árnyalta a képet. 

A ValóVilágban feltűnt rapper, akit ma már elsősorban zenészként, valamint televíziós műsorvezetőként ismer és szeret a közönség, tegnap meglepő hírekkel került reflektorfénybe. Ahogy mi is megírtuk, a Storynak adott interjúja alapján úgy tűnt, visszavonul, ám nem csak a tévézéstől, hanem a zenéléstől is.

Forrás: sajtoszoba.tv

Ma azonban hosszú Facebook-posztban tisztázta, mire is gondolt igazán. Majkának esze ágában sincs felhagynia a koncertezéssel, hiszen számára nincs is nagyobb élmény, mint közönség elé állni. A televíziós szerepléssel azonban már más a helyzet, ott valóban igaz, hogy kissé a háttérbe vonul.

"A zene mellett, ha bevállalom a tévézést, akkor sosem marad energiám másra, és én szeretnék csinálni valami mást is. Vendégként biztos megjelenek majd egy-két helyen, de műsort vezetni, vagy zsűrizni biztosan nem szeretnèk" - írja a bejegyzésében.

Majka komoly utasításokat kapott orvosától: így éli meg betegségét a rapper

Durva vírus támadta meg Majkát, aki közösségi oldalán számolt be róla, hogy még soha nem fájt ennyire a torka, mint most.

Majkát az elmúlt években olyan műsorokban láthattuk a TV2-n, mint a Bezár a bazár!, a Nicsak, ki vagyok?, jelenleg pedig a Sztárban sztár leszek! egyik zsűritagja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.