Szexi klipben vonaglik Dér Heni: bomba formában van énekesnő

Forrás: Dér Heni/Instagram -
videoklip Dér Heni klip Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pimasz címmel megjelent Dér Heni, Király Viktor és Závodi új klipje. Az énekesnő szexi fehérneműben vonaglik a felvételen.

Dér Heni a közösségi oldalán mondott köszönetet zenésztársainak, hogy türelemmel voltak iránta, ameddig össze nem szedi magát szülés után.

"Nagyon köszönöm @kiralyviktornak a bizalmat, hogy még tavasszal egy 8 hónapos várandós kismama kezére bízta a "dögös magyar verzió" megírását a dala kapcsán... :)) Azt is köszönöm, hogy ennyi időt adtatok a megjelenéssel, hogy összeszedjem magam a klipre szülés után... Köszönöm @zavodi tehetségét ahhoz, hogy mindent komplex módon összefogva létrehozta ezt a triót... Megérte várni és reméljük, nektek is legalább annyira tetszik a Pimasz, mint ahogy azt eredetileg vártuk... :))" - írta Heni a Király Viktorral közös fotójához.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.