Sokan kíváncsiak, mire költötték nyereményüket az eddigi X-Faktor győztesek. Most őszintén vallottak erről.

Bár a tévében már az X-Faktor jubileumi évadát követhetik nyomon a nézők, nem érdemes megfelekdezni a tehetségkutató eddigi győzteseiről sem. A jelentkezőknek a szereplés mellett a nyeremény is fontos tényező, ami idén is havi 1 millió forint egy éven át; egy autó és egy luxusutazás. A Fókusz riportjából kiderült, mit kezdtek az eddigi győztesek a pénzjutalommal.

„Sajnos, én nem voltam elég okos annak idején és nagyon sokat eltapsoltam ebből a pénzből, viszonylag rövid idő alatt"

-vallotta be Danics Dóra.

Kocsis Tibor nem tapsolta el rögtön, inkább gyűjtögette a pénzt és a lakásának hitelét fizette belőle. Vastag Csaba a milliós nyereményt a karrierjébe fektette, az első lemezére, klipekre és koncertekre költötte. Mint mondja, magára egy forintot sem költött, a nyereményautót pedig öccsének, Tominak adta.

Forrás: Vastag Csaba

Nem úgy, mint Oláh Gergő, akinek az első útja egy bevásárlóközpontba vezetett, ahol mindenki azt vehetett, amit csak akart.

"Én már a műsor előtt eldöntöttem, hogy ha megnyerem, fogok venni egy házat, és hála isten, sikerült is"

-mondta Ruszó Tibi.

Rico és Claudia a nyeremény egy részét a kerekesszékes énekes gyógyulására költötték, Rico pedig egy 250 ezer forintos ruhautalványnak örült a legjobban. A Seychelle-szigeteki utazásukról egy kedves barátjuk részére lemondtak.

Tóth Andi élete első repülőútja Balira vezetett, Danics Dóra pedig édesanyjával utazott Mexikóba. Opitz Barbi testvérével fedezte fel Panamát, ketten viszont, a USNK tagjai és Ruszó Tibi nem váltották be a nyereményutazást.