A Séfek Séfe győztese, Alföldy Ákos rengeteg időt fordít a karrierjére, ám a magánéletével kevésbé tud foglalkozni a napi 10-12 órás műszakok után.

A hosszú műszakok után nehéz a társkeresés a Séfek séfe győztesének. Alföldy Ákos persze vágyik arra, hogy társra találjon, ezért is próbálkozik az online társkereséssel.

Alföldy Ákos nyerte meg a Séfek séfétForrás: Alföldy Ákos/Instagram

"Egyelőre nem találtam meg azt a helyet, ahol az egész életemet el tudnám képzelni, így a családalapítás is tolódik. Persze lehet, hogy előbb bukkanok rá arra a valakire, akivel egy életen át együtt lehetnék, és miatta lehorgonyozok valahol. Viszont a munkám mellett erre kevés energiát fordítok. Jó lenne, ha lenne párom, de elég kevés az esély arra, hogy valaki egyszer csak becsönget. Fent vagyok egy online társkeresőn, de ott is csak annyit teszek, hogy jobbra-balra húzogatom a képeket, ha pedig valakivel párba állok, általában nem is írunk egymásnak, vagy csak két-három szót váltunk, ennyiben ez ki is merül" – árulja el a holnap megjelenő HOT! magazinban Ákos, aki arról is beszámol, hogy sikerült-e már randiznia valakivel, a társkeresőnek hála, illetve arról is mesél, milyen az élet távol az otthonától, Kölnben. A magazint keressétek digitális formában is a digitalstand.hu/hot oldalon!