ByeAlex hétről-hétre megbotránkoztatja rajongót: kezdődött azzal, hogy többször is kifestett körmökkel pózolt, most azonban még messzebbre ment, egy arany fogsort csináltatott magának. 

ByeAlexet nem igazán érdekli, kii és mit szól a külsejéhez, de ez már a rajongóknak kezd sok lenni. Nem elég, hogy az énekes színes körmökkel mutatkozott, most csináltatott magának egy arany grillz fogsort, amivel sokak szerint már túl messzire ment. 

"Csúnyábbat már nem is lehet nálad festeniki haló félben vannak a férfiakkörmöd is szépfogad is"

"Csúnya is, drága isa sok éhező gyerek ,meg a beteg gyerekek orulnenek az árának :( "

"Kínodba azt sem tudod mit csináljborzasztó !!!"

- szóltak a kommentek, melyekre Alex egy külön posztban reagált:

igen. mindig lesznek emberek, akik meg fogják mondani, hogy kellene kinézned, viselkedned, és gondolkodnod. mindig. meg fogják mondani szerintük mihez kellene tartanod magadat, mihez kellene igazodnod; és attól lennének jobban ha te is a mások által előre kitaposott normák alapján élnél. engem egész életemben próbáltak megállítani. basztattak a stílusom, külsőm, zeném, magatartásom miatt... mondd, hol lennék én most, ha úgy cselekszem, ahogy nekik tetszik? sehol. na de hol vannak ők most? sehol. byealex meg itt van. láv jú bébik, ne legyetek szürkék... soha ne! ♂️ "