Hoppá! Borzalmas vége lett a lánybúcsún bemutatott szexi táncnak - Videó

szexi kártérítés kínos tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felkerült egy videó a Twitterre, melyben egy nő egy lánybúcsún táncol szexisen az asztalon. A tánc sajnos nem érte el a kívánt hatást. 

Olyan átéléssel táncolt a lány négykézláb az asztalon, hogy nem vette észre a feje fölötti diszkógömbhöz hasonló lámpát. Így, mikor hevességében hátralendítette a fejét, az ezer darabra tört.

Eayne David, a dj, aki feltöltötte a videót, azt írja, hogy a pórul járt nő mutatta meg neki a felvételt a lánybúcsú után, amit azóta már 763 876-szor látott.

A lánybúcsú egy Airbnb-ben volt, és a cégnek nincs egyértelmű szabályozása arra, hogy mi történik akkor, ha valami eltörik, ezért kérdéses, hogy ki kell-e fizetnie, illetve, hogy mekkora összeget kell kifizetnie.

Mindenesetre egy szemfüles kommentelő talált egy nagyon hasonló lámpát, mint ami eltört. A lámpa csaknem 300 ezer forintba kerül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.