A Dancing with the Stars legutóbbi adásában Nagy Réka és táncpartnere az elengedés köré építették koreográfiájukat. A modell saját szerelmi csalódásából merített ihletet.

Réka elcsukló hangon elevenítette fel azt a volt szerelmet, amit inspirációként használt a Dancing with the Stars legutóbbi adásához. Négyszer ment vissza akkori párjához.

Ez egy igazi szerelem volt a maga szépségeivel és hullamvölgyeivel, azonban sosem volt kérdés, hogy szerettük-e egymást a párommal. A végén, az utolsó egy évben viszont azzal szembesültem, hogy a jövőképünk nem ugyanaz, és sajnos nem voltam elég, hogy bizonyos dolgokban megváltozzon. Csak néhány dologban kellett volna, és nem is miattam, hanem kettőnkért. Dühös voltam és haragudtam rá, hogy hagyta elengedni a kapcsolatunkat. Végül kiléptem belőle, de nem szívből tettem, hanem észből. Nehéz volt újraélni ezeket az érzéseket.

- mesélte a Story magazinnak.

TV2 Nagy Réka Dancing with the StarsForrás: TV2

Azt mondta, hogy a fájdalmat már sikerült feldolgoznia, és nem a múltban él. Már tovább lépett, és ha lenne lehetősége sem menne vissza akkori szerelméhez. Hozzátette, hogy a szombati tánc megvalósításához kénytelen volt visszanyúlni a múltba, ami természetesen megviselte, de közben örül annak, hogy meg merte mutatni ezeket az érzéseket a nagyközönségnek.