Gary Hardwick 18 éves volt, amikor elvette 71 éves szerelmét. Azt mondja, hogy bebizonyították a rosszindulatú embereknek, hogy szerelmük valódi, hiszen most ünneplik hatodik házassági évfordulójukat.

A most 23 éves férfi és 76 éves felesége sűrűn posztolnak TikTokra és Instagramra házasságukról. A férfinak a rosszindulatú kommentelők miatt sűrűn kell megvédenie az igazát, a Daily Star szúrta ki nemrég, hogy egy hasonló cipőben járó kommentelővel beszélgetett.

A kommentelő és párja között szintén nagy korkülönbség van. Azt írta, hogy sokan vannak a boldogságuk ellen, ezért több embert ki kellett zárnia az életéből, Gary pedig nagy egyetértésben válaszolt.

Először is gratulálok neked és férjednek, örömmel hallom, hogy a szívetekre hallgattatok, és a szerelmet választottátok, figyelmen kívül hagyva azt, hogy mások mit gondolnak rólatok

- írta válaszként Gary.

Néha nagyon nehéz amikor a családod nem támogat, és a szerelmed miatt nem szeretnek. Néha meg kell szakítani a kapcsolatot azokkal az emberekkel akik mérgezőek, még akkor is, ha családtagok.

Gary és Almeda 2015-ben házasodtak össze, két héttel azután, hogy a nő fiának a temetésén megismerkedtek. Gary akkor 18 éves volt, és nemrég szakított egy 77 éves nővel.

Gary & Almeda most ünneplik 6. házassági évfordulójukatForrás: Instagram/Gary & Almeda

6. házassági évfordulójukra a férfi megható üzenetet írt feleségének az Instagramon:

Boldog házassági évfordulót a legcsodálatosabb nőnek a világon! 6 évvel ezelőtt meghoztam életem legjobb döntését, amikor igent mondtam életem szerelmének, az igazi lelkitársamnak 

- kezdi Gary.

A házaspár a házasságig várt az első szexszel, korábban már beszámoltak arról, hogy csodálatos szeretőnek tartják egymást.