Gáspár Bea rengeteget sírt, nagyon megviselte a műtét: "Borzasztóan rosszul voltam"

Facebook -
fogyás Hal a tortán Gáspár Győző Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Bea életében a főzésnek mindig központi szerepe volt. Nemcsak a családját kényeztette el jobbnál jobb fogásokkal, hanem megnyerte a Konyhafőnök VIP című műsort, november elsejétől pedig a TV2 Hal a tortán című gasztroreality háziasszonyaként láthatjuk. Azonban most épp az ételek iránti szeretete okozza számára a legnagyobb problémát.

A műsor háziasszonya tavaly gyomorszűkítő műtéten esett át Győző javaslatára. Eleinte hallani sem akart a beavatkozásról, de súlygyarapodása már az egészségét is veszélyeztette. Pajzsmirigybetegsége miatt elkezdett cukorbetegség is kialakulni nála, és egész családja nagyon aggódott érte. Végül Győző vette rá a műtétre, egészsége érdekében.

Az operáció során a gyomra nyolcvan százalékát eltávolították, ami azt jelenti, hogy a gyomorkapacitása nagyjából két deciliter maradt. Emiatt csak keveset és lassan ehet, különben hirtelen rosszulét tör rá. Ez a folyamat testileg és lelkileg is megviseli az embert.

- mesélte Bea a Blikknek.

Gáspár Bea Facebook

Azóta már szerencsére érzi a műtét jótékony hatásait. Azóta több mint 20 kilót fogyott, és az értékei is rendben vannak, tökéletes a vércukorszintje és a koleszterinszintje is.

- tette hozzá Bea. Azt is elmondta, hogy diétájának a lényege pusztán annyi, hogy odafigyel arra, hogy mennyit eszik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.