Tóth Vera nagyon kiakadt a tévénézőkre: "Éljenek hát a lelki szegények..."

Tóth Gabi Balogh Krisztofer Tóth Vera Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton a Sztárban sztár leszek! versenyéből kiesett Balogh Krisztofer, így Tóth Gabi versenyző nélkül maradt. Az énekesnő könnyek közt fogadta a nézők döntését, ám testvére, Tóth Vera teljesen kiakadt.

A Blikk szúrta ki, hogy Vera a testvére Insta-posztját kommentálta. Az énekesnő nagyon kiakadt, hogy Krisztofernek mennie kellett.

"Ezen a napon fejeztem be a televízió bekapcsolását. Egy stílustalan, süket, vak, érzéketlen országot nevelnek a médiumok és az internet a kultúra terén. A tiktok idióták ellopták a valódi értékről a hangsúlyt. A gyerekek droidokat istenítenek, az érzelmeket már egyre kevésbé értik. Szörnyű egy érző lénynek ebben a világban élni. Éljenek hát a lelki szegények, akik nem is tudják, mennyire irigy vagyok rájuk a 3D-s kényelemérzet miatt" - írta Vera.

A poszthoz Krisztofer is hozzászólt. Biztosította Gabit a szeretetéről, és köszönetet mondott neki azért, hogy hitt benne és tanulhatott tőle.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.