Zaklatójáról vallott Agárdi Szilvi: a vak énekesnő után bomlanak a férfiak

Fotó: Kyra Simon (Facebook/Agárdi Szilvi) -
Agárdi Szilvi párkapcsolat szerelem randi Randevú zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vak énekesnő, Agárdi Szilvia nemrég arról vallott, hányadán áll nem sokkal a szakítása után a férfiakkal, és megdöbbentő történetet mesélt.

Ahogy arról korábban mi is írtunk, Agárdi Szilvi és szerelme szeptemberben úgy döntöttek, külön utakon folytatják. A szakítás után az énekesnő arról nyilatkozott, hogy napi 50-60 üzenetet is kap, és szó szerint ostromolják a férfiak. Szilvi arról is mesélt, hogy sokan nincsenek tekintettel arra, hogy nem lát, ugyanis sokan fényképeket küldenek neki, ám akadnak, akik attól sem riadnak vissza, hogy a gyönyörű énekesnő anyukáját keressék fel.

"Gyakran írnak nekem férfiak, hogy ismerkednének, de anyu is sok üzenetet kap. Előfordul az is, hogy valahonnan megtudják a telefonszámát, majd felhívják"

– mesélte a Blikknek Szilvi.

"Anyu csalhatatlan érzékkel kiszűri, ki az, aki valóban engem szeretne megismerni, és ki akar csak az ismertségem miatt közel kerülni hozzám. Persze, az is előfordul, hogy valaki kerek-perec leírja, hogy zenész akar lenni, ezért szeretne találkozni velem.

Nemrég egy férfi odáig merészkedett, hogy már zaklatta anyut. Állandóan hívogatta, kénytelenek voltunk letiltani a számát"

Fotó: Kyra Simon (Facebook/Agárdi Szilvi)

Az énekesnő azt is elárulta a lapnak, hogy bár vágyik a szerelemre, nem akar egyik kapcsolatból a másikba rohanni, és most a pasik helyett inkább a karrierjére koncentrál.

"Most a karrieremre koncentrálok és persze arra, hogy lelkileg feldolgozzam: teljesen elveszítettem a látásomat. Nem könnyű azzal a tudattal élni, hogy reggel, amikor kinyitom a szemem, sötétséget látok, és ez az utolsó kép is elalvás előtt. Nehéz küzdelem ez, de bele kell törődni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.