Odáig vannak a pasik Agárdi Szilviért: "Napi ötven-hatvan üzenetet kapok"

Agárdi Szilvi párkapcsolat üzenet randi kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amióta Agárdi Szilvi és párja szétmentek, ostromolják a pasik az énekesnőt.

Agárdi Szilvi alig pár hete szakított focista párjával, máris ostromolják a férfiak. A vak énekesnő elárulta, hogy próbálják meg elcsábítani, és arról is beszélt, hány üzenetet kap naponta.

"Napi ötven-hatvan üzenetet kapok az Instagramon, ami számomra is meglepő. A szakítás után még nem könnyű belevetni magam az ismerkedésbe, hiszen amikor Krisztiánt megismertem, még valamennyire láttam, de azóta teljesen megvakultam.

Nehéz így! Sok fotót kapok, amit egyáltalán nem értek. Sokszor elgondolkozom azon, vajon mi zajlik le azoknak a férfiaknak a fejében, akik fényképeket küldözgetnek. Minek küld valaki nyolc fotót magáról, hiszen úgysem látom"

– mondta az énekesnő a Borsnak, TikTok videójában pedig arról is beszélt, hogy volt olyan férfi, aki nyolc képet küldött magáról, és narrálta neki, melyik fotó hol készült.

@szilviaagardi

Fényképet küldeni vaknak? Nézzük a dolgok pozitív oldalát… ##foryou##foryoupage##vak##látássérült##neked mi a véleményed

♬ eredeti hang - Agárdi Szilvia

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.